RALLY-TOKO

Hei jäsenistö!
Rally-tokon viikkotreenit jäävät heinäkuuksi tauolle vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Lajiin tutustumis – kurssi on tulossa, joten katsotaan auttaako se innostumaan lajista enemmän. 
Aurinkoisin terveisin
Lajivastaava ja hallitus

Rally-Toko treenit TORSTAI-ILTAISIN
Alo-avo-voi-mes kello 18:00

Treenipaikka sijaitsee Mustilan Taimitarhojen vanhalla taimien kasvatus-ja säilytyskentällä, osoitteessa Taimitarhantie 33, 47200 Elimäki.

Koulutuksiin tulevan koiran tulee olla Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu. Koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia. Mikäli et ole vielä jäsen, katsothan jäsenmaksuohjeet jäsenyys-osiosta.

Varaathan mukaasi koiralle hihnan (ei Flexi-hihnaa), pehmeitä nameja, lelun, kakkapusseja ja raikasta vettä. Ohjaaja tarvitsee kerhon kausikortin ja paljon rentoa hyvää mieltä.

Rallytreeneissä harjoitellaan ohjatusti yksittäisiä kylttejä sekä lyhyitä ratoja. Kisamaisemmista ratatreeneistä ilmoitamme erikseen. Treenit ovat tarkoitettu eritasoisille koirakoille, joilla on rally-tokosta kuitenkin jonkinlainen käsitys/kokemus, tai omaavat yhdessä tekemisen pohjaa muista lajeista. Lajiin tutustumista koetamme tarjota jäsenistölle kurssi muodossa kauden aikana.

Toistaiseksi treenit koostuvat yhtäaikaisista harjoitteista alo-avo tasoille sekä voi-mes tasoille. Jos lajiin löytyy enemmänkin kiinnostuneita, niin voidaan jakaa ryhmiä eri kellonajoille, jotta saadaan tila paremmin käyttöömme, ja rauhallinen treeni mahdollistettua osallistujille.

Tule mukaan rallittamaan!


 

YHDISTYKSEN RALLY-TOKOVASTAAVA
Tarja Mäkelin
045 340 6009