NÄYTTELY

Näyttelykoulutus

ELIMÄEN TREENIT TALVITAUOLLA, jatkuvat toukokuussa 2020

Toistaiseksi kaikentasoiset ja -kokoiset koirat samassa ryhmässä.

Treenipaikka sijaitsee Mustilan Taimitarhojen vanhalla taimien kasvatus-ja säilytyskentällä, osoitteessa Taimitarhantie 33, 47200 Elimäki.

Koulutuksiin tulevan koiran tulee olla Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu. Koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia. Mikäli et ole vielä jäsen, katsothan jäsenmaksuohjeet jäsenyys-osiosta.

Varaathan mukaasi koiralle hihnan sekä näyttelyhihnan, pehmeitä nameja, lelun, kakkapusseja ja raikasta vettä. Ohjaaja tarvitsee kerhon kausikortin ja paljon rentoa hyvää mieltä.

Näyttelyharjoitukset ovat oiva tilaisuus harjoitella koiran häiriön sietämistä, käsitellyksi tulemista sekä tietysti myös näyttelymaailman maneereja sekä toimintatapoja.

Yhdessä perehdytään koiran esittämiseen, liikuttamiseen, pöydällä olemiseen (pienet rodut), hampaiden tarkistamiseen sekä purennan esittämiseen.

Harjoitukset ovat sekä aloittelijoille (pennut ja muut vasta lajiin tutustuvat) että jo harrastuksen aloittaneille. Jos innostuneita ilmaantuu reilummin, voimme jakaa kellonajat koirakoiden koon/tason mukaan.

Tulkaahan mukaan näytelmiin!

 


YHDISTYKSEN NÄYTTELYVASTAAVA
Markku Suuronen