NÄYTTELY

Näyttelykoulutus

KESKIVIIKKOISIN klo 18:00

Treenipaikka sijaitsee Mustilan Taimitarhojen vanhalla taimien kasvatus-ja säilytyskentällä, osoitteessa Taimitarhantie 33, 47200 Elimäki.

Koulutuksiin tulevan koiran tulee olla Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu.
Mikäli et itse ole vielä jäsen, katsothan jäsenmaksuohjeet jäsenyys-osiosta.

Varaathan mukaasi koiralle hihnan sekä näyttelyhihnan, pehmeitä nameja (nakki, juusto, kana jne), lelun, kakkapusseja ja raikasta vettä. Ohjaaja tarvitsee kerhon kausikortin ja paljon rentoa hyvää mieltä.

Ilmoittautumiset puhelimitse viestillä vastaavalle tai Facebookissa ilmoketjuun edellisen päivän kello 18:00 mennessä.

Näyttelyharjoitukset ovat oiva tilaisuus harjoitella koiran häiriön sietämistä, käsitellyksi tulemista sekä tietysti myös näyttelymaailman maneereja sekä toimintatapoja.

Yhdessä perehdytään koiran esittämiseen, liikuttamiseen, pöydällä olemiseen (pienet rodut), hampaiden tarkistamiseen sekä purennan esittämiseen.

Harjoitukset ovat sekä aloittelijoille (pennut ja muut vasta lajiin tutustuvat) että jo harrastuksen aloittaneille. Jos innostuneita ilmaantuu reilummin, voimme jakaa kellonajat koirakoiden koon tai tason mukaan. Toistaiseksi kaikenkokoiset sekä kaikenrotuiset koirat treenaavat samaan aikaan.

Tulkaahan mukaan näytelmiin!

YHDISTYKSEN NÄYTTELYVASTAAVA
Markku Suuronen
P. 0500558684Koronaepidemia-aika vaatii meiltä osallistuvilta edelleen muutamia erittäin tärkeitä huomioita:

  • Kentälle saavutaan vain terveinä. Treeneihin ei saa saapua flunssaisena eikä muillakaan kyseiseen epidemiaan viittaavilla oirella.
  • Kentällä säilytettävä etäisyyttä muihin treenaajiin.