TOKO

Tottelevaisuuskoulutus

ELIMÄEN TREENIT TALVITAUOLLA, jatkuvat toukokuussa 2020

TOKOTREENIT
Alkeisryhmä 
Jatkoryhmä 
Kilpailevien omatoimitreenit 

Treenipaikka sijaitsee Mustilan Taimitarhojen vanhalla taimien kasvatus-ja säilytyskentällä, osoitteessa Taimitarhantie 33, 47200 Elimäki.

Koulutuksiin tulevan koiran tulee olla Kennelliiton rokotusmääräysten mukaisesti rokotettu. Koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia. Mikäli et ole vielä jäsen, katsothan jäsenmaksuohjeet jäsenyys-osiosta.

Varaathan mukaasi koiralle hihnan (ei Flexi-hihnaa), pehmeitä nameja, lelun, kakkapusseja ja raikasta vettä. Ohjaaja tarvitsee kerhon kausikortin ja paljon rentoa hyvää mieltä.

ALKEISryhmä on tarkoitettu koirakoille, jotka ovat yhteisen koulutuksellisen matkansa alussa. Kyseessä voi siis olla pentu, kodinvaihtaja tai olette muista syistä vasta opettelemassa käskyjä, temppuja sekä yhteistyötä. Koetamme tarjota teille informaatiota kontaktista sekä palkkauksesta, jotta pääsette alkuun. Samalla koiran kanssa voi opetella keskittymään häiriöistä (uusi ympäristö, hajut, muut koirat sekä ihmiset) huolimatta. Koulutus keskittyy peruskäskyjen ja sosiaalistuminen ympärille.

JATKOryhmä on tarkoitettu koirakoille, joille peruselementit koulutuksen perusteissa, ja kontaktissa, ovat jo tuttuja. Tavoitteena on opetella tottelevaisuutta lajina, tai opetella liikkeisiin liittyvät osa-alueet temppuina, jotka voi kasata kokonaisiksi suorituksiksi. Koulutus keskittyy TOKOn opetteluun, mutta ei vaadi osallistujilta kisatavoitteita tai -taustaa.

KILPAILEVAT koirakot ovat tervetulleita Jatkoryhmään treenaamaan häiriössä tai tekemään harjoituksia omilla vaikeusasteillaan. Perustreenien jälkeen on mahdollista treenata yhdessä kentällä, ilman ohjaajaa, toisia auttaen (olemalla peilinä, liikkuroimalla).

Nähdään kentällä!!


YHDISTYKSEN TOKOVASTAAVA
Tarja Mäkelin
045 340 6009