AGILITY

Agilitykoulutus

KOULUTUKSET OVAT TALVITAUOLLA,
ALKAVAT 7.5.2019

TIISTAISIN
Lajinomaista harjoittelua ohjatusti kello 19:00.
(Koirilta ”vaaditaan” yhden vuoden ikä sekä esteiden tuntemusta, eli ryhmä ei sovellu koirakolle, joka ei ole aiemmin ollenkaan tutustunut lajiin, muuten taitotasolla ei ole väliä! Oma taso ilmoitetaan treeneihin ilmoittauduttaessa.)

Paikkana Mustilan koulun piha tai lähialueen kenttä.


Lämpimästi tervetuloa kanssamme kokeilemaan agi-iloittelua tiistaisin.

Seuran jäsenille on tarjolla ohjattuja hetkiä, joiden aikana voi tutustua ja/tai harrastaa säännöllisesti agilitya treenikauden aikana. Harjoitukset ovat avoimia kaikille seuran jäsenille.

Ryhmä on tarkoitettu koirakoille joille esteet ovat tuttuja (toki opettelemme yhdessä esteitä entistä sujuvimmiksi, ja yksittäisillä toistoilla lisäämme estevarmuutta). Harjoituksissa opetellaan esteiden lisäksi erilaisia ohjaustekniikoita pienten ratamaisten harjoitusten avulla. Radan pituus ja/tai suoritustapa riippuu koirakoiden tasosta, kaikkien ei tarvitse suorittaa harjoituksia samalla tavalla.

HUOM! Ryhmään ilmoittaudutaan aina etukäteen. Ilmoittautuminen mahdollistaa harjoitusten suunnittelun kullekin osallistuvalle koirakolle sopivaksi. Ilmoittautua voi joko jokaiselle kerralle erikseen, tai sopia saapuvansa jokaiseen harjoitukseen ja ilmoittaa sitten vain mahdolliset poisjäännit.

Harjoituksiin osallistuttaessa:
Ota aina mukaan nameja, lelu ja vettä koiralle. Älä ruoki koiraa juuri ennen agikoulutusta.
Käytä koira tarpeillaan ennen koulutuksen alkua.
Liikuta koiraa ennen ja jälkeen koulutuksen. Lisäohjeita alku- ja loppulämmittelystä annetaan treeneissä.
Saavuthan ajoissa paikalle, sillä kannamme yhdessä käytettävät esteet kentälle ja kentältä pois.
Harjoituksissa on aina yksi koira kerrallaan suorittamassa, mutta koiralla on silti suotavaa olla jo hieman tottelevaisuuspohjaa, sillä alue ei ole aidattu, eikä lajia voi turvallisuus syistä suorittaa kytkettynä, muutamia harjoituksia lukuunottamatta (esim. kontaktiesteiden alkuharjoittelu tai siivekkeiden läpijuoksut).

Lämpimästi tervetuloa kanssamme kokeilemaan agi-iloittelua.
Jos sinulla on aiheesta kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä
agilityvastaaviimme.

Nähdään kentällä!


YHDISTYKSEN AGILITYVASTAAVAT
Heidi Suikkanen, 050 555 2017
Mari Huttunen, 040 759 3510