AGILITY

Agilitykoulutus

ELIMÄEN TREENIT TALVITAUOLLA, jatkuvat toukokuussa 2020

Lajinomaista harjoittelua ohjatusti.
(Koirilta ”vaaditaan” yhden vuoden ikä sekä esteiden tuntemusta, eli ryhmä ei sovellu koirakolle, joka ei ole aiemmin ollenkaan tutustunut lajiin, muuten taitotasolla ei ole väliä! Oma taso ilmoitetaan treeneihin ilmoittauduttaessa.)

Treenipaikka sijaitsee Mustilan Taimitarhojen vanhalla taimien kasvatus-ja säilytyskentällä, osoitteessa Taimitarhantie 33, 47200 Elimäki.


Lämpimästi tervetuloa kanssamme kokeilemaan agi-iloittelua tiistaisin.

Seuran jäsenille on tarjolla ohjattuja hetkiä, joiden aikana voi tutustua ja/tai harrastaa säännöllisesti agilitya treenikauden aikana. Harjoitukset ovat avoimia kaikille seuran jäsenille.

Ryhmä on tarkoitettu koirakoille joille esteet ovat tuttuja (toki opettelemme yhdessä esteitä entistä sujuvimmiksi, ja yksittäisillä toistoilla lisäämme estevarmuutta). Harjoituksissa opetellaan esteiden lisäksi erilaisia ohjaustekniikoita pienten ratamaisten harjoitusten avulla. Radan pituus ja/tai suoritustapa riippuu koirakoiden tasosta, kaikkien ei tarvitse suorittaa harjoituksia samalla tavalla.

HUOM! Ryhmään ilmoittaudutaan aina etukäteen. Ilmoittautuminen mahdollistaa harjoitusten suunnittelun kullekin osallistuvalle koirakolle sopivaksi. Ilmoittautua voi joko jokaiselle kerralle erikseen, tai sopia saapuvansa jokaiseen harjoitukseen ja ilmoittaa sitten vain mahdolliset poisjäännit.

Harjoituksiin osallistuttaessa:
Ota aina mukaan nameja, lelu ja vettä koiralle. Älä ruoki koiraa juuri ennen agikoulutusta.
Käytä koira tarpeillaan ennen koulutuksen alkua.
Liikuta koiraa ennen ja jälkeen koulutuksen. Lisäohjeita alku- ja loppulämmittelystä annetaan treeneissä.
Saavuthan ajoissa paikalle, sillä kannamme yhdessä käytettävät esteet kentälle ja kentältä pois.
Harjoituksissa on aina yksi koira kerrallaan suorittamassa, mutta koiralla on silti suotavaa olla jo hieman tottelevaisuuspohjaa, sillä alue ei ole aidattu, eikä lajia voi turvallisuus syistä suorittaa kytkettynä, muutamia harjoituksia lukuunottamatta (esim. kontaktiesteiden alkuharjoittelu tai siivekkeiden läpijuoksut).

Lämpimästi tervetuloa kanssamme kokeilemaan agi-iloittelua.
Jos sinulla on aiheesta kysyttävää, niin ota rohkeasti yhteyttä
agilityvastaaviimme.

Nähdään kentällä!


Muistuttelua agilityn viikkotreeneihin ilmoittautumisiin:

Miksi ilmo?
Ilmoittautuminen mahdollistaa harjoitusten suunnittelun kullekin osallistuvalle koirakolle sopivaksi.
Miten?
– Ensimmäisellä kerralla ilmoitetaan koiran kokoluokka (pikkumini-koiran säkäkorkeus on alle 28 cm, minin alle 35 cm, medi-koiran säkäkorkeus 35-42.99 cm, pikkumaksin 43-49,99 cm ja maksi-koiran säkäkorkeus on 50 cm tai yli) sekä koiran/koirakon taitotaso.

– Osallistuminen ilmoitetaan viimeistään edellisenä iltana kello 18:00 mennessä, poikkeuksista voi sopia erikseen kouluttajien kanssa.

– Ilmoittautua voi joko Facebook-sivuilla olevaan joka viikko tehtävään kyselyyn tai viestillä numeroon 0407593510/Mari tai 0505552017/Heidi.

Tervetuloa treenimään!


YHDISTYKSEN AGILITYVASTAAVA
Mari Huttunen, 040 759 3510