KOULUTUKSET

Yleistä koulutuksista

Koulutuksiin ovat tervetulleita kaikki koirat jotka ovat rokotettuja Kennelliiton rokotusohjelman mukaisesti.
https://www.kennelliitto.fi/koiran-omistaminen/kennelliiton-rokotusmaaraykset

Ohjaajalla täytyy olla jäsenmaksu suoritettuna, ja siitä todisteena jäsenkortti oikealla vuositarralla, kuittikopio maksusuorituksesta tai mahdollisuus todentaa mobiililaitteesta tapahtuma (valokuva, kuvakaappaus jne.).

Kaikkiin koulutuksiin ilmoittaudutaan etukäteen. Ilmoittautua voi laittamalla viestin laji vastaavalle tai Facebookissa seuran sivuilla. Tarkemmat ohjeet laji-infoissa.

Poikkeukset, jolloin EI VOI osallistua yhteisiin tapahtumiin/koulutuksiin:

* Koira on, tai on juuri ollut, sairas. Varoajat hoidoille -tai mahdolliselle tartuntariskille, saat selville eläinlääkäriltäsi.
* Koiralla on juoksut. (Poislukien viralliset kisat/kokeet – osallistuminen sääntöjen mukaisesti.)
* Koiralla vaativampia haasteita arjessa: esim. aggressiivisuus ja/tai hallintaongelmat, jotka vaativat intensiivisempää ohjausta kuin seuran perusharjoitukset. Meiltä on mahdollista saada vinkkejä tahoista, joita voi lähestyä neuvojen kaipuussa.
* Agilityssä emme tällä hetkellä tarjoa pennuille suunnattua koulutusta, joten lajin harjoituksissa noudatamme 12 kuukauden ikärajaa.

Treenipaikka sijaitsee Mustilan Taimitarhojen vanhalla taimien kasvatus-ja säilytyskentällä, osoitteessa Taimitarhantie 33, 47200 Elimäki.

 


 

Lajivastaavat

RALLY-TOKO ja TOKO
Tarja Mäkelin, 045 340 6009

AGILITY
Mari Huttunen, 040 759 3510

NÄYTTELY
Markku Suuronen